fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ / Риболов с фидер

11 Декември 11, 16:15
ДВА МОНТАЖА ЗА ФИДЕР ПРЕЗ ЗИМАТА
ВАРИАНТ 1:
-патерностер с бели червеи е изключително прецизен и фин монтаж подходящ за по студените дни от годината, който не буди съмнение у рибите. Работи добре както взатворени водоеми, така и в бавнотечащи реки.Удачно е да се използва при риболов на бабушки, кефал,скобар, шаран и др.Повода да е с дължина 50 см.
 Прави се голям 30 см клуп с края на осн.влакно.Самия възел е добре да е троен, за да е по здрав.Клупа се реже на 15 см от възела и на практика се получават два края- по дълъг и по къс. За първия се връзва микровирбел , за който се прикача повода с куката. Към втория, посредством вирбел с карабинка се връзва хранилка за бели червеи

ВАРИАНТ 2:
- работи добре при риболова на дребни риби.За да избегнем празното кълване, повода да е по къс-до 20 см.
На осн.влакно се връзва вирбел с карабинка и се прави голям клуп/20 см/ подобен на перностер.Разликата е в това че ухото не се реже. Вирбела се позиционира в горния край на кръга.Чрез обикновен възел се затваря с малко ушенце -5 см.Стъкмяват се още три последователни клупчета и с това монтажа е готов.Хранилката се закача за вирбела.Повода е с диаметър 0,10 мм.Стръвта е 1/2 торен, или един бял червей/пинки/. Хранилката се напълва  със смес от глина+ скълцани торни или мъртви бели червеи.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0085