fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ / Риболов с фидер

14 Ноември 11, 09:06 / Автор: по материали от "Рибарски" вестник
МОНТАЖ ЗА ФИДЕР ЗА РЕЧЕН РИБОЛОВ НА МРЯНА И КЕФАЛ
Този елементарен но същевременно ефективен монтаж за фидер е перфектен за улов на мряна, кефал, платика.Лесен е за изпълнение и може дасе използва в дълбоки и бавни до относително плитки и по бързи реки.
 Всичко от което се нуждаем, за да вържем този монтаж е разнообразие от хранилки с различно тегло, куки с ухо, плетено влакно за поводи, здрава основна линия, вирбел, амортизиращо мънисто.
 Аортизиращите мъниста са малки, гумени приставки, които се нанизват върху половината вирбел.Най важната част е избиране на точно тегло на хранилката.Тя трябва да бъде ототворен тип.Мрежестите хранилки просто освобождават техния товар прекалено бързо, докато отворените хранилки го задържат докато не стигнат до дъното. 
 Избираме хранилка , която според ас ще можеда се задържи на дъното при силно течение.Идеалния вариант е да изберем хранилка, която само едва ще се задържа в течението, такава която с лекота ще запоне да се търкаля, когато рибата вземе стръвта и я отмести.

  Две от най добрите видове стръв за този монтаж са голяма пробита халибут пелета или топче на рибна основа-платиката,мряната и кефала ги обожават.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.027