fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

Новини / новости на пазара

20 Юли 11, 11:13
ФИНЛАНДЦИ ВНЕДРЯВАТ СВЕТЕЩИ ЧЕРВЕИ В РИБОЛОВА
Някои твърдят че с внедряването на съвършено нов вид примамка за рибите-живи светещи червеи , ще настъпи революция в риболова.
Екип от финландски учени са разработили специална храна, която след консумация от червеите ги кара да излъчват ярко зелено сияние.Под въздействието на слънчевите лъчи този ефект се увеличава.Новосъздадената храна е подложена на всякакви санитерни и други проверки и се е доказало , чее напълно безвредна за консуматорите и.Засега обаче екипа от учени не споделя  подробности около тази революционна технология.Тази храна е пусната на финландския пазар под името brightbait. Почти веднага тази храна енавлязла и на английският пазар където кутийка от това вълшебство струва 4 фунта стерлинги.
Начин на приложение:
-Преди риболова в споменатата кутийка се пускат 40 бр червеи.Похапвайки от деликатеса, те започватда излъчат светлина.Ефектът е от 24-48 часа-време напълно достатъчно да бъдат забелязани и излапани от рибата.
Впрочем , първите практически резултати по финландските водоеми са доказали много обнадеждаващи резултати-на атрактивните червеи с охота налитат сьомги,шарани,линове, платики.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9432