fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / рецепти за други ястия

16 Април 12, 11:09
ПЕЧЕНО АГНЕШКО МЕСО В БУЛО
Месото престоява в марината от лозови листа, пресен босилек, джоджан/гюзум/, магданоз/мерудия/ лук, сол навкус, смлян черен пипер, було за печене, олио


                Месото се маринова в продуктите и престоява не по малко от 12 часа на студено. След това се намазва с още малко олио  и се увива плътно в булото. На дъното на тавата за печене се сипва 1,1/2 чаени чаши вода и се пече на умерена фурна до готовност.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.7429