fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / рецепти за други ястия

04 Март 12, 20:28
ЧЕРЕН ДРОБ С ЛУК, ЧУШКИ, МОРКОВИ
ПРОДУКТИ:
-свински черен дроб, чушки, две глави жълт кромид лук,моркови,  олио, сол на вкус , смлян черен пипер

НАЧИН НАПРИГОТВЯНЕ:
-Свинския черен дроб накисваме във вода и оставяме 1 ч , зада се отцеди хубаво кръвта.Отцеждаме го и нарязваме на кубчета , като го овалваме в олио и смлян черен пипер.Престоява на студено 30 минути . Нарязваме на парчета лука, чушките, морковите и по отделно ги запръжваме в олио.След това в тази мазнина слагаме да пържим дроба .В края на пърженето го осоляваме на вкус и смесваме с нарязаните , лук, моркови, чушки.При сервирането по желание можем да добавим и нарязан на ситно магданоз/мерудия/ и препечени на котлона люти чушки, на които сме махнали ципата и сме ги нарязали на ситно.Сервираме дроба докато е още топъл с мек хляб и студена биричка или охладено червено винце по избор



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4233