fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

08 Март 12, 12:57
РЕЧНА РИБА ПЕЧЕНА В ГЛИНА НА ЖАР
ПРОДУКТИ:
- ПО ЕДРА РЕЧНА РИБА ПОДХОДЯЩА ЗА ПЪЛНЕНЕ, 200-250 ГР БЯЛО МЕКО САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ , НАРЯЗАН НА СИТНО МАГДАНОЗ, ГОРЧИЦА РАЗРЕДЕНА С МАЛКО ВОДА, ЧЕСНОВИ СКИЛИДКИ НАРЯЗАНИ НА ДРЕБНО, МАЩЕРКА, МАСЛО

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
- Уловената или закупена от магазина речна риба се напълва със смес от натрошено саламурено сирене, размесено с горчицата, магданоз, мащерка, чесън, масло.Предварително се осолява отвън и отвътре . Коремната кухина на рибите затваряме с по две , три клечки за зъби или ако имаме търпение ги зашиваме с конец.Намазваме с малко олио и увиваме в два  пласта домакинско фолио или хартия за печене.След това поставяме върху глина и правим нещо като калъп така че рибата изцяло да остане вътре.
Кладем огън и изчакваме да се образува жар, в която поставяме калъпчето и печем около 60 минути като от време на време махаме жарта и отгоре поставяме горещи въглени.
Разчупваме калъпчето и изваждаме отвътре това, което се е задушило и очаква да го изядем в пълния му блясък.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8071