fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

08 Март 12, 12:46
КОНСЕРВИРАН ПАЛАМУД
ПРОДУКТИ:
- 2 черноморски паламуда, 3 кг домати, 2 чаени чаши олио, смлян черен пипер, дафинов лист, лимонов сок, сол на вкус, почистени и измити лозови листа.


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
- рибата измиваме обилно с вода , отцеждаме и подсушаваме.Нарязваме на порции с дебелина 1,5 -2 см.Поръсваме с лимоновия сок, сол на вкус.Престоява на студено 1 час.
На дъното на тенджера  редим ред лозови листа върху тях домати, ред риба.Най отгоре се завършва с домати.Варим на тих огън в продължение на 1,5 час.Оставяме да се охлади.Нареждаме в буркани , като между редовете слагаме 1 дафинов лист, зърна черен пипер, 2 суп.л-ци олио.Най отгоре поставяме на кръст две лозови пръчки.Разпределяме соса от задушаването и доливаме в бурканите.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8426