fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

08 Март 12, 12:19
МЕЗЕ ОТ ХЕРИНГА
3 КГ ФИЛЕ ОТ ХЕРИНГА, 1 Л ВОДА, 100-150 ГР СОЛ, 1 ЧАЕНА ЧАША ВОДА, ЧАЕНА ЧАША ОЦЕТ, 1-2 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ГОРЧИЦА, СМЛЯН ЧЕРЕН ПИПЕР, ДАФИНОВ ЛИСТ, ОЛИО, БАХАР 

начин на приготвяне:
- филето оставяме да престои в саламура с разчет 1 л вода + 100-150 гр сол, където престоява 48 часа. Отцежда се и се залива с чаена чаша вода, чаена чаша оцет, супена лъжица горчица. Така престоява още 24 часа. Редим плътно в буркани от лютеница , които са с винтовата капачка.Всеки ред отделяме с подправките.Заливаме с олио/зехтин.Престоява на студено 7 дни след което  може да се консумира.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.76