fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

08 Март 12, 10:33
РИБА В ЛОПУШКА/ПО СТРАНДЖАНСКИ/
От мои познати разбрах за следния начин на приготвяне на риба върху жар.
ПРОДУКТИ: 
-ДЕБЕЛА КОРА ТЕСТО,ГЛАВА ЖЪЛТ КРОМИД ЛУК, ПАРЧЕНЦА СЛАНИНА ИЛИ ПУШЕНИ ГЪРДИ, ДОМАТИ, СОЛ НАВКУС И ДЖОДЖАН

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
-Ако рибата която павим е по едра тотя се напълва с продуктите и се увива в кората тесто.Ако рибата е по дребна то върху едната половинка се реди риба, а върху нея ред плънка. Покрива  се с другата половинка и тогава вече се увива в тесто.Заравя се в жарта и се пече.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0957