fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

18 Юни 11, 14:50 / Автор: vlado_fidera
РИБА С КАШКАВАЛ И ГОРЧИЦА
ПРОДУКТИ:
-филе от риба, олио за намазване натавата и рибното филе, настърган кашкавал около 200 гр, копър, супена лъжица горчица разредена с малко вода, рибна подправка, соев сос,   2-3 супени лъжици,  ракиена чашка бяло вино,около 1 кафена чашка вода.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
- Филето от риба натриваме с малко олио,рибена подправка,копър, горчица.Оставяме да престои на хладно място не по малко от 2 часа.Поставяме в тавата за печене и поръсваме рибата с настъргания кашкавал.На дъното на тавата  сипваме виното, соевия сос,водата.
Печем на предварително загрята на 180 градуса фурна 10 минути след коео намаляваме фурната на 150 градуса , за още 10 минути.
Преди консумацията оставяме рибата да престои на стайна температура 10-на минути.Сервираме с мек хляб, питие по избор на консуматорите

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.348