fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / рецепти за други ястия

04 Март 12, 20:17
ПЕЧЕНИ ДЖОЛАНИ НА ФУРНА
ПРОДУКТИ:
-2 свински джоланчета кое от кое по хубави, олио за намазване на тавата, сол, смлян черен пипер, пожелание пасиран чесън, пържени картофки, горчица с хрян.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
-Джоланите ги измиваме и подсушаваме.Натриваме ги с черен пипер на вкус и сол и оставяме да престоят на студено поне 30 мин. Поставяме ги  в тава за печене чието дъно предварително сме намазали с олио.Тавата слагаме върху решетката на фурната точно посредата.Под ней взеимаме една тава същия размер и в нея наливаме вода. По желание към нея можем да добавим цели картофки, парченца чесън нарязан на дребно, люти чушленца, кромид лук жълт нарязан на едро, кубченца целина. Фурната включваме на 180 градуса максимум на 200 и печем по 1 час от страна.Можем да намалим фурната на 120-130 градуса за около 4-5 часа и малко преди края на печенето да поставим домакинско фолио върху тавата.Всичко се задушило и се е получило една малка кулинарна фантазия.Сервираме джоланите с пържени картофки и горчица с хрян и много бира


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.7227