fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ / стръв и захранки

16 Юни 11, 13:25 / Автор: ЕДУАРД СИДЕРОВ
ОБРАБОТКА НА СТРЪВТА
списание на "Риба" бр.5/2003 година
Когато за стръв използваме грах,жито,царевица, коноп, зърната киснат във вода 1 денонощие и след това се варят до омекване.В полиетиленов плик поставяме зърната сипваме ароматизатор, размесваме доре  и замразяваме във фризера

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0803