fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ / ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ В РИБОЛОВА

03 Април 12, 11:04 / Автор: по материал на "Рибарски" вестник
СЪВЕТИ ПРИ РИБОЛОВ ВЪВ ВИСОКА ВОДА
БЛИЗО ДО БРЕГА
-Ако нивото на водата е много повишено трябва да си потърсим места със спокойни заливи или места със спокойни заливи или места с потопени дървета, които забавят течението.Обикновено уловистите места са само на няколко метра от брега. Да се изполва по обемна стръв като например торни или грозд бели червеи.Подават се във водата под постоянен контрол.

КРАЙБРЕЖНИ ЗОНИ:
-Заради голямото количество смесваща се вода в реката обикновено има силно течение. В подобни условия само с мощен такъм и тежка храна можем да се доберем до дъното. Ако не се употребява груб такъм преминаваме в по спокойна зона, като например притоците на съединяващите се с реката водоеми или към старите корита. Под влияние на основното течение , тук в повечето случаи се образуват изразени участъци с обратно течение.Рибите стоят в спокойна вода и очакват носената от течението храна.

РИБОЛОВ НА ПЛУВКА
Местата близо до брега се облавят с помоща на щека с дължина 11-13 метра. Ако се налага да се облавят захранените места с дрейф монтаж, използвайте дебели плувки.Те и при силно течение са устойчиви във водата.Ако обаче стръвта трябва да лежи на дъното , на помощ идват плоските плувки.Те не се носят от течението. Дори и при силно течение, с такива плувки е възможен статичен риболов


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1234