fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ / стръв и захранки

16 Юни 11, 13:02 / Автор: Христо Игнатов
КАЧАМАК
вестник "Риболов", бр.13/2004 година
ОТ ЦАРЕВИЧНО БРАШНО:
-Пресяваме 100гр през ситно сито.Налиаме вода която да е вряла около 85 части.Покриваме с капак.Добавяме оцветител.След завиране сипваме брашното.Похлупваме и оставяме за 4-5 мин.След това 10-15 мин непрекъснато бъркаме.Сваляме от котлона и месим качамака докато е още топъл.Веднага след омесването да се завие в полиетилен 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.14