ПРОДУКТИ:
-филе от риба, олио за намазване натавата и рибното филе, настърган кашкавал около 200 гр, копър, супена лъжица горчица разредена с малко вода, рибна подправка, соев сос, 2-3 супени лъжици, ракиена чашка бяло вино,около 1 кафена чашка вода.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
- Филето от риба натриваме с малко олио,рибена подправка,копър, горчица.Оставяме да престои на хладно място не по малко от 2 часа.Поставяме в тавата за печене и поръсваме рибата с настъргания кашкавал.На дъното на тавата сипваме виното, соевия сос,водата.
Печем на предварително загрята на 180 градуса фурна 10 минути след коео намаляваме фурната на 150 градуса , за още 10 минути.
Преди консумацията оставяме рибата да престои на стайна температура 10-на минути.Сервираме с мек хляб, питие по избор на консуматорите |