fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

04 Март 12, 18:03
ПЪСТЪРВА С ХРУПКАВА КОРИЧКА
ПРОДУКТИ:
-Нарязана на порции пъстърва, пресен босилек, натрошен сухар, зехтин, малко коняк, смлян черен пипер, сол, картофено пюре,пюре от грах.


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
-Нарязаните порции пъстърва се овкусяват с морска сол,смлян черен пипер и няколко капки коняк.Престояват на студено за 15-20 минути след което се поставят в тиган с незалепващо покритие.Леко запръжваме по 3-4 мин от страна .Поставяме ги на дъното на тава за печене и печем 10 минути на 180 градуса. Всяко парче риба поръсваме с микс от пресен босилек смесен с натрошен сухар, зехтин, морска сол, смлян черен пипер.Сервираме с картофено пюре и пюре от грах.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1355