fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / рецепти за други ястия

15 Юли 12, 12:46
ПЕЧЕНО ПИЛЕ В БУРКАН
Това е една рецепта , която се приготвя лесно и е почти без всякаква мазнина. За да приготвим ястието е необходимо да вземем 1 пиле към 1,2 кг или порции от него-крила, бутчета, и др.Мариновме в смес от соев сос на вкус, олио, червен пипер, смлян черен пипер, 1 чаена лъжичка мед, пасирани скилидки чесън , кафена чашка вода, кафена чашка лимонов сок.Маринованите парчета пиле оставяме да престоят на студено за една нощ.Слагаме в буркани тип Омния и ръсваме няколко зърна черен пипер. Добавяме и розмарин на връхчета но в умерено количество. Бурканите покриваме с домакинско алуминиево фолио прегънато на две. Това са така наречените "полуфабрикати"
Поставяме бурканите в студена фурна и включваме на 200 градуса.След като фурната достигне тази температура печем точно 1 час.Ако фурната загрява по бавно печем 70 минути. Оставяме бурканите да се охладят, а ако ги оставяме за повече време самото месце се желира и е изключително вкусно като добавка към разни салати и др.ястия

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.7574