fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

04 Март 12, 18:33
ПЪРЖЕНО ФИЛЕ ОТ ХЕРИНГА
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
- охладено филе от херинга, прясно мляко 1 л, светло пиво 0,5 л, равни количества царевично и пшенично брашно, олио за пържене, сол и смлян черен пипер на вкус/рибена подправка/

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
-Филето се натрива със сол и смлян черен пипер или рибена подправка и престоява на студено-30 мин .Престоява накисната в прясното мляко 1 час, отцежда се и се накисва за още 1 час в бирата.Отново се отцежда и се поръсва с царевично и пшенично брашно в равни количества 1:1. Пържим на не много силен огън като обръщаме  от всички страни, за да се изпържи равномерно.Готовите филета отцеждаме върху домакинска хартия за печене или върху салфетки.Сервираме със салата според сезона и питие според избора на консуматора
Мариноване на филето -30 минути
престояване в прясно мляко -60 мин
престояване в бирата-60 минути
пържене на рибата -20 минути
Общо време заприготвяне на ястието- 2 часа  и 50 минути


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8582