fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ / Риболов с фидер

11 Декември 11, 16:47 / Автор: ПОЛ ЕЛТ
НА ФИДЕР ЗА ЗИМЕН КОСТУР-ИГРА НА ВРЕМЕ
Зимния езерен костур се храни когато и където си поиска.Костура в затворени водоеми е по труден за риболов отколкото този в реките например. Основната тактика :
- 40 гр хранилка на фирмата Камазан Блек Кап се връзва на 15 см влакно с диаметър 0,15 мм.Влакното се връзва към подвижна халка.Хранилката се движи свободно над вирбела и амортизатора.Повода е с диаметър 0,16 мм и има дължина около 60 см.Куката е №6. Стръвта е гигантски земен червей.Хранилката се напълва с оцветени в червено бели червеи.Най добре е да се оглеждаме за наличието на знаци.Най явните са скачането на малки рибки над водните слоеве.Риболовците ги наричат "рибни душове" Трябва да се търсят и гмурци нещо, което повечето риболовци игнорират.Намеримли гмурците , ще намерим и малките рибки, а следователно и наличие на ловуващ костур.
Приготвяме захранка с оцветени в червено бели червеи, ароматизатор за торни червеи.Изстрелват се 5-6 топки с прашка.Идеята е дасе привлечат дребните рибки.Това събира костура и ще фокусира вниманието им върху хранилката.Презамята се на всеки 20-30 минути

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.08