fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

08 Март 12, 10:41
ПУШЕНА ЗМИОРКА
ПРОДУКТИ:
- змиорка, солен разтвор от 1 л вода + 55 гр сол.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
-почиства се като се внимава рибата да се запази цяла и да не се повреди кожата.Разрязва се откъм гърба като се прави разрез от опашката посока главата.Коремната и част не се разрязва.С трионообразен нож се сцепва тилната част на главата на рибата, горната и долна  челюст. Запазва се гърлото и гръкляна.Пуска се за 3 часа в солен разтвор в съотношение 1 литър вода+55 гр сол.След това се подсушава и се опушва с дървени стърготини  /хвойнови съчки/ докато рибата придобие кехлибарен цвят


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4701