fishingbg.dir.bg

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(192)
Сайт за риболова на Владо
СЛАДКОВОДЕН РИБОЛОВ
Новини
МОРСКИ РИБОЛОВ
Видео
РИБОЛОВ С ПЛУВКА
Фото Галерия
Лични файлове
Календар
Адреси
Списък
Каталог
За контакти
Връзки към риболовни сайтове
ястия подходящи за диабетици


РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ СТАТИИ И ПУБЛИКАЦИИ Анкети монтажи за фидер риболов РИБАРСКА КУХНЯ

РИБАРСКА КУХНЯ И РЕЦЕПТИ / РИБАРСКА КУХНЯ

20 Юни 11, 14:22 / Автор: vlado_fidera
ПЪСТЪРВА НА КЕРЕМИДА
ПРОДУКТИ:
-1 пъстърва, нарязани на шайби исварени в подсолена вода картофи,настърган кашкавал,топено сирене, домат,лук, 1 ракиена чашка вино Керацуда, магданоз/мерудия/, сол, смлян черен пипер, лимонов сок
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
-рибата се почиства и измива под течаща вода.Подсушаваме с мека кърпа и натриваме със сол и смлян черен пипер отвън и отвътре.Напръскваме с лимонов сок и оставяме да престои на студено около 30-на минути.През това време сваряваме нарязаните на шайби картофи и отцеждаме в гевгир.Редим на дъното на  керамична керемида за печене с размер 15х7 см и вместимост  350 грама.Върху картофките нареждаме парченца домати и кромид лук.Дъното е предварително намаслено с олио.Слагаме рибата и поръсваме с настъргания кашкавал.Добавяме и парченца топено сирене от кутия.Сипваме ракиената чашка вино  и печем на умерена фурна до готовност около 20-25 мин при температура 170-180 градуса.При сервиране поръсваме с нарязан на ситно магданоз.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4378